23.11.2013 TARİHİNDE BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE HMK SEMİNERİ VERİLDİ
Tarih: 24.11.2013 | Okunma Sayısı: 4482

Batman Barosu ve Türkiye Barolar Birliği tarafından organize edilen meslek içi eğitim seminerleri kapsamında, 23.11.2013 tarihinde Bahçeşehir Koleji ‘nde HMK(Hukuk Muhakemeleri Kanunu)uygulamaları ve getirilen yenilikler  konusunda seminer düzenlenmiştir.Seminerde konuşmacı olarak Yargıtay Eski Üyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim görevlisi Prof.Dr.Adnan Deynekli,Maltepe Üniversitesi Öğretim görevlisi Yard.Doç.Dr.Taylan Özgür Kiraz,Tobb Üniversitesi öğretim görevlisi Yard.Doç.Dr.Kudret Aslan ile TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av.Halit Advan bulunmuşlardır.

Seminer konuşmacıları tarafından 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu kapsamında,kanunda yapılan değişiklikler ve uygulamada yaşanan sorunlara ilişkin görüşler bildirilmiş,seminere Batman Adliyesi’nden bir kısım Hakimlerimiz,Baromuz ve Siirt Barosu’ndan meslektaşlarımızla yoğun bir katılım sağlanmıştır.