8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE BATMAN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ KATILDI
Tarih: 8.03.2021 | Okunma Sayısı: 679

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında basın açıklamamızı gerçekleştirdik. Basın Açıklamasının ardından  8 Mart Dünya Kadınlar Gününde,sembolik bir bisiklet turu gerçekleştirerek bugün de,tarihte olduğu gibi dünyada ki tüm kadınlar gibi, hayatı ve dünyayı kadınlardan yana değiştirmek için ,kadınlara yönelik her türlü ayırımcılığın kaldırılması için ,kadına yönelik şiddette son verilmesi ve en önemlisi ,en temel insan hakkı olan yaşam hakları için tüm farklılıklarına rağmen kadın paydası altında  örgütlenerek bir araya geldik. Kadınlara yaşatılanın kader olmadığını ve bunu mutlaka değiştireceklerini haykırmak için alanları doldurduk..En güçlü sesimizle ile  “dün de vardık ,bugün ben de varız, , yarın da var olacağız” diye haykırdık. Eşitlik, adalet, özgürlük, emek, barış ve dayanışma için sesimizi birleştirdik.