ARAMIZA KATILAN YENİ MESLEKTAŞLARIMIZ
Tarih: 18.09.2024 | Okunma Sayısı: 46

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız  Av. Selin Sevim ve Av. Rana Erpolat yemin ederek mesleğe adım attılar.

18.09.2024 tarihinde Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans salonunda düzenlenen yemin törenine Av. Selin Sevim ve Av. Rana Erpolat’ın aileleri ve Baromuza kayıtlı avukatlar katıldı.

Meslektaşlarımız Av. Selin Sevim’in cübbelerini Av. Ahmet Sevim ve Av. Mustafa Yıldız giydirdi. Diğer meslektaşımız Av. Rana Erpolat’ın cübbesini Av. Yeksu Dağ Senses, Av. Osman Aslan ve Av. Hasan Eren giydirdi.

Ayrıca Meslektaşımız Av. Rana Erpolat’a Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nın 4-5 Mayıs 2024 tarihilerinde düzenlenen Kurgusal Duruşma yarışması Güneydoğu Bölge Elemeleri’nde Baromuz adına elde ettiği birincilik vesilesiyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımızı kutlar, kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.