ARAMIZA KATILAN YENİ MESLEKTAŞLARIMIZ
Tarih: 25.09.2024 | Okunma Sayısı: 201

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız  Av. Serhat Akti, Av. Bünyamin İlbars, Av. Yusuf Serhat Yıldız, Av. Selen Şimşek, Av. Yahya Sadık Talayhan ve Av. Berfin Ari yemin ederek mesleğe adım attılar.

25.09.2024 tarihinde Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans salonunda düzenlenen yemin törenine Av. Serhat Akti, Av. Bünyamin İlbars, Av. Yusuf Serhat Yıldız, Av. Selen Şimşek, Av. Yahya Sadık Talayhan ve Av. Berfin Ari'nin  aileleri ve Baromuza kayıtlı avukatlar katıldı.

Meslektaşlarımız  Av. Serhat Akti'nin  cübbesini Av. Tamer Öztoprak, Av. Ömer Boğadur, Av. Recep Gürün ve Av. Özgür Pala giydirdi.

Diğer meslektaşlarımız Av. Yusuf Serhat Yıldız'ın cübbesini Av. Abdulhamit Çakan ve Av. Ahmet Şükrü Deniz giydirdi.

Av. Bünyamin İlbars'ın’ cübbesini Av. Kenan Özoğul giydirdi.Ayrıca meslektaşımız Av. Bünyamin İlbars’a Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nın 4-5 Mayıs 2024 tarihilerinde düzenlenen Kurgusal Duruşma yarışması Güneydoğu Bölge Elemeleri’nde Baromuz adına elde ettiği birincilik vesilesiyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Av. Selen Şimşek’in cübbesini Av. Kadir Aydiş, Av. Özgür Yurdem ve Av. Gülsüm Korkmaz giydirdi.

Av. Yahya Sadık Talayhan’ın cübbesini Av. Elif Ağrağ giydirdi.

Av. Berfin Ari’nin cübbesini Av. Mehmet Demir giydirdi.

Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımızı kutlar, kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.

16.10.2024