ARAMIZA KATILAN YENİ MESLEKTAŞLARIMIZ.
Tarih: 1.10.2024 | Okunma Sayısı: 213
Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız Av. Senanur Atalay, Av. Rozerin Başaran, Av. Ömer Şahin,  Av. Osman Tidim, Av. Abdurrahim Kavuş, Av. Halil İbrahim Altunkaynak ve Av. Arif Gayretli yemin ederek mesleğe adım attılar.

01.10.2024 tarihinde Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans Salonu’nda düzenlenen yemin törenine Av. Senanur Atalay, Av. Rozerin Başaran, Av. Ömer Şahin, Av. Osman Tidim, Av. Abdurrahim Kavuş, Av. Halil İbrahim Altunkaynak ve Av. Arif Gayretli'nin aileleri ve Baromuza kayıtlı avukatlar katıldı.

Meslektaşlarımız  Av. Senanur Atalay'ın  cübbesini Av. Mennan Öncü giydirdi.

Av. Rozerin Başaran'ın cübbesini Av. Serdar Numan Başaran, Av. Metin Acar ve Av. Burhan Güner giydirdi.

Av. Ömer Şahin’in cübbesini Av. Av. Mustafa Yıldız, Av. Ahmet Sevim ve Av. Ekrem Taşkın giydirdi.

Av. Abdurrahim Kavuş’un cübbesini Av. Ercan Kaya ve Av. Yaşar Sonğur giydirdi.

Av. Osman Tidim’in cübbesini Av. Mehmet Cemal İlge ve Av. İbrahim Kavak giydirdi.

Av. Halil İbrahim Altunkaynak'ın cübbesini Av. Tahir Demir, Av. Mesut Aydın, Av. Gülizar Yıldız, Av. Zana Yücel Bozkurt ve Av. Ahmet Altunkaynak giydirdi.

Av. Arif Gayretli'nin cübbesini Av. Kadir Aydiş ve Av. Gülsüm Korkmaz giydirdi.

Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımızı kutlar, kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.
16.10.2024