ARAMIZA YENİ KATILAN MESLAKTAŞLARIMIZ
Tarih: 27.11.2023 | Okunma Sayısı: 595

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız  Av. Fethi Çimen, Av. Muhammed İhsanettin Akçay, Av. Derviş Yılmaz, Av. İbrahim Fırat İpek ve Av. Osman Şahin yemin ederek mesleğe adım attı.

27.11.2023 tarihinde Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans Salonu’nda düzenlenen yemin törenine Av. Fethi Çimen, Av. Muhammed İhsanettin Akçay, Av. Derviş Yılmaz, Av. İbrahim Fırat İpek ve Av. Osman Şahin’in aileleri ile Baromuza kayıtlı avukatlar katıldı.

Meslektaşlarımız Av. Fethi Çimen’in cübbesini Av. Abulhamit Çakan ve Av. Ahmet Şükrü Deniz; Av. Muhammed İhsanettin Akçay ve Av. Osman Şahin’in cübbelerini Av. Baran Ortaboy ve Av. Mennan Öncü; Av. Derviş Yılmaz’ın cübbesini Av. Kenan Özoğul ve Av. Şerif Yıldırım; Av. İbrahim Fırat İpek’in cübbesini ise Av. Erbil Demir ve Av. Vedat Demir giydirdi.

Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımızı kutlar, kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.