ARAMIZA YENİ KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZ
Tarih: 14.12.2022 | Okunma Sayısı: 1283

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız  Av. Ahmed Yılmaz, Av. Ali İrfan Bütün, Av. Şeyma Varçin, Av. Davud Seccad Yapıcıoğlu ve Av. Merve Seyid Ahmet yemin ederek mesleğe adım attılar.

14.12.2022 tarihinde Batman Barosu hizmet binasında gerçekleşen törene Av. Ahmed Yılmaz, Av. Ali İrfan Bütün, Av. Şeyma Varçin, Av. Davud Seccad Yapıcıoğlu ve Av. Merve Seyid Ahmet’in aileleri ve Baromuza kayıtlı avukatlar katıldı.

Meslektaşımız Av. Ahmed Yılmaz’ın cübbesini Av. Abdulhamit Çakan, Av. Ahmet Şükrü Deniz ve Av. Ahmet Çelik giydirdi. Meslektaşımız Av. Ali İrfan Bütün’ün cübbesini Av. Hasan Eren giydirdi. Meslektaşımız Av. Şeyma Varçin’in cübbesini Av. Mehmet Ali Demir giydirdi. Meslektaşımız Av. Davud Seccad Yapıcıoğlu’nun cübbesini Av. Zekeriya Yapıcıoğlu, Av. İdris Yapıcıoğlu, Av. Rıdvan Yapıcıoğlu ve Av. Ekrem Taşkın giydirdi.
Diğer meslektaşımız Av. Merve Seyid Ahmet’in cübbesini Av. Şerif Yıldırım giydirdi.

Avukatlık mesleğine adım atan meslektaşlarımızı kutlar, kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.

20.09.2024