BALIKESİR KEPSUT CEZAEVİNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN BATMANLI ULAŞ YURDAKUL’UN ÖLDÜRÜLMESİ İLE İLGİLİ DURUŞMAYA KATILDIK
Tarih: 29.03.2018 | Okunma Sayısı: 1569

Balıkesir Kepsut Cezaevinde dövülerek öldürülen Batmanlı Ulaş Yurdakul’un öldürülmesi ile ilgili dava bu gün Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlayacak.

Balıkesir ilinde gerçekleşen davanın ilk duruşmasında sanık ve tanık sayılarının çokluğu nedeniyle iki gün sürmesi bekleniyor. Maktulün Batmanlı olması nedeniyle dava Baromuz tarafından da takip edilmekte ve Baromuzu temsilen meslektaşımız Av. Nuri Mehmetoğlu ve İstanbul’dan Av. Hakan Günaslan davayı takip etmektedir.

Balıkesir ilinde görülen davada 7 mahkum Adam öldürme ve 2 mahkum da suçu bildirmeme iddiası ile yargılanmaktadır.