BAROMUZ KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINDA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU
Tarih: 7.09.2024 | Okunma Sayısı: 101

 

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Finalleri, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Mayıs ayında 56 Baro’nun katılımıyla yapılan yarışmanın ilk aşamasında Güneydoğu Anadolu Bölge Birinciliği’ni kazanan Baromuz, iki gün boyunca Türkiye derecesine girme mücadelesi verdi.

Stj. Av. Habibe Kavak, Stj. Av. Bünyamin İlbars, Stj. Av. Ahmet Bilal Badur ve Stj. Av. Rana Erpolat’ın yer aldığı Batman Barosu takımımız ilk mücadelesinde Konya Barosu’nu eleyerek adını yarı finale yazdırdı. 

Yarı final mücadelesinde Kocaeli Barosu’yla karşılaşan takımımız çok az bir farkla finale çıkma şansını elinden kaçırdı. 

Üçüncülük maçında Antalya Barosu’yla karşılaşan takımımız çok az bir farkla Türkiye üçüncülüğünü kaçırarak adını Türkiye dördüncülüğüne yazdırdı. 

Baromuzu temsilen büyük bir özveriyle hazırlanarak yarışmaya katılan stajyer avukat meslektaşlarımız Habibe Kavak, Bünyamin İlbars, Ahmet Bilal Badur ve Rana Erpolat’ı tebrik ederiz. 

Yoğun emek ve fedakarlıkla takımımızı yarışmaya hazırlayan çalıştırıcılar Av. Mustafa Yıldız, Av. Abdülhamit Çakan, Av. Mesut Aydın’a, Baromuz Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu’na, bir önceki turnuvada Baromuza şampiyonluğu getiren ekipten Av. Veysi Bağlı’ya ve organizasyon için Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi’ne teşekkür ederiz.
19.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.