BATMAN BAROSU 17. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 19.10.2022 | Okunma Sayısı: 1554

 

Batman Barosu 17. Olağan Genel Kurul’u 15-16.10.2022 tarihlerinde Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans Salonu’nda toplandı.

Genel Kurul’un ilk günü olan 15.10.2022 tarihinde faaliyet raporu okunup, önceki yönetim ve denetleme kurulu ibra edildi.

2022 TBB Kurgusal duruşma yarışmasında 1. Olan Baromuz takımında yer alan Av. Gülsüm Korkmaz, Av. Emine İlhan, Av. Muhammed Taha Yüksel ve Av. Veysi Bağlı ile takım koçları Av. Mustafa Yıldız, Av. Abdulhamit Çakan ve Av. Mehmet Şirin Barış’a plaket takdimi yapıldı. 

Kadın meslektaşlarımız İran’da öldürülen Jina Mahsa Amini ve daha sonra gerçekleşen olaylarda hayatını kaybeden kadınları andılar.

Daha sonra başkan adayları, Av. Ferhat Özdemir ve Av. Erkan Şenses Genel Kurul’a yönelik temenni ve düşünceleri ile vaatlerinden oluşan konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Başkan adaylarının konuşmalarının akabinde Meslektaşlarımız Av. Dorşin Şıkgenç, Av. Fatime Çelik, Av. Esma Erdoğan Av. Yusuf Tanrıseven, Av. Ahmet Sevim, Av. Mahmut Tanrıseven Av. Mehmet Bağatır, Av. Mennan Öncü, Av. Ferhat Bayındır, Av. Şerif Yıldırım, Av. Nuri Mehmetoğlu, Av. Şirin Şen, Av. İlyas Tarım, Av. Mesut Aydın Av. Mehmet Sabih Özer, Av. Doğan Göver, Av. Muhammed Sevgili, Av. Osman Anık Av. Muhbettin Kuyumcu Av. Hüseyin İnal söz alarak çeşitli konularda düşünce, eleştiri ve önerilerini dile getirdiler.

            16.10.2022 tarihinde baro organları ve TBB delege seçimleri yapıldı. Av. Erkan Şenses Batman Barosu Başkanı seçildi. Yapılan seçim sonucunda Batman Barosu başkanı, kurullar ve TBB delegeleri şöyle şekillenmiştir:

 

Batman Barosu Başkanı

Av. Erkan Şenses

Batman Barosu Yönetim Kurulu

Av. İhsan Dervişoğlu, Av. Ferhat Bayındır Av. Neşe Erpolat İskenderoğlu, Av. Veysel Tüfekci, Av. Deniz Kayra, Av. Burhan Ayhan, , Av. Sema Sezgin, Av. Mehmet Sabih Özer, Av. Resul Ertuğrul, Av. Veli Oğurlu.

Batman Barosu Denetim Kurulu

Av. Hayrettin Turğut, Av. Serdar Canpolat, Av. Ziyaettin Beyca.

Batman Barosu Disiplin Kurulu

Av. Vedat Mutlu Özevin, Av. Vedat Geçit, Av. Gülizar Yıldız, Av. İlyas Turan, Av. Bilal Kural

TBB Üst Kurul Delegeleri

Av. Ahmet Sevim, Av. Abdülhamit Çakan, Av. Adil Duman

 

20.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.