BATMAN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONUNDA ÇALIŞAN AVUKATLAR BATMAN'DA BULUNAN RADYO YÜKSELDE DJ FERHAT'IN PROGRAMINA KONUK OLDU.
Tarih: 22.02.2019 | Okunma Sayısı: 2483

Batman Barosu Hayvan Hakları Komisyonunda çalışan avukatlar Batman'da bulunan Radyo Yükselde Dj Ferhat'ın programına konuk oldu. Programda hayvan haklarından, yardıma ihtiyacı olan hayvanlar için yapılabilecek yardımlardan ve hayvanlara zarar verenlere uygulanan hukuki yaptırımlar üzerine söyleşi gerçekleştirildi ve avukatlar tarafından dinleyicilerin sorularına cevaplar verildi.

Programa Batman Barosu Hayvan Hakları Komisyonu temsilen Av. Sibel Kına , Av. Bünyamin Borak, Av. Gülçin Duran, Av. Sümeyye Yıldız, Av. Şilan Kaya, Av. Melisa Epatay, Av. Mesut Önel ve Av. Bilal Çelik katıldı.