BATMAN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ VE UPSET TARAFINDAN ORTAKLAŞA KONFERANS DÜZENLENDİ.
Tarih: 8.03.2020 | Okunma Sayısı: 1254

Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Uluslararası Psiko-Sosyal ve Eğitim Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”konferansı Batman Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Konferans Konuşmacıları Batman Barosu Kadın Hakları Merkez Başkanı Av. Neşe İskenderoğlu Erpolat, Merkez Üyesi Av. Esma Erdoğan,Ps. Mizgin Şimşek Çiçek tarafından 8 Mart tarihi,Kadına Yönelik Şiddet,Kadının yasal hakları,Toplumsal Cinsiyet Eşitliği,6284 sayılı yasanın uygulaması ile ilgili   sunumların ardından kokteyl düzenlendi.Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından çekilen kısa film ve videoların ardından “jin”isimli Tiyatro Gösterimi yapıldı. Gece Konferans konuşmacılarına plaketleri takdim edildikten sona erdi.