BATMAN BELEDİYESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI
Tarih: 3.09.2024 | Okunma Sayısı: 117

 

Baromuz ile Batman Belediye Başkanlığı arasında “şiddet mağduru kadınların, adli yardım sistemi kapsamında adalete erişimi için sunulacak hukuki yardımın desteklenmesi ve belediye personellerine yönelik eğitim çalışmalarının yapılması” konularında protokol imzalandı. 

İmza törenine Batman Belediyesi Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Baro Başkanımız Av. Erkan Şenses, Genel Sekreterimiz Av. M. SabihÖzer,  Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ferhat Bayındır, Kadın Hakları Merkezi Başkanımız Av. DorşinŞıkgenç, Avukat Hakları Merkezi Başkanımız Av. Şehmus Gündoğdu, Kadın Hakları Merkezi üyeleri Av. Ayşe Nur Demir, Av. Gülbahar Demir, Av. Sümeyye Gültekin Aykut, Av. Gülbahar Kaya, Av. Yeksu Dağ Şensesve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Berivan Barış Farisoğulları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Protokolün yapılmasında emeği geçen Batman Belediyesi Eş Başkanlarına, Belediye Meclisine ve ilgili birim çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 

 

16.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.