BATMAN BELEDİYESİ VE BATMAN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİOLARAK BİRARAYA GELEREK FİDAN DİKİLDİ.
Tarih: 26.11.2019 | Okunma Sayısı: 708

BATMAN BELEDİYESİ VE BATMAN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ OLARAK BİR ARAYA GELEREK  FİDAN DİKİLDİ.

Batman Barosu Kadın Hakları Merkezi olarak Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Batman Barosu Kadın Hakları Merkezini temsilen Av. Kübra Erdem katılım sağladı. 2019 Yılı Kasım AYINA Kadar Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu verilerine göre 358 kadın erkek şiddeti ile hayatını kaybetmiştir. Yaşanan 3 kadın cinayeti Batman’da Gerçekleşmiştir. Bu gün  Atatürk Parkında ekilen  3 fidan onları temsile ekilmiştir. Yaşam Hakkı Kutsaldır,ihlal edilemez.

20.09.2024