BÖLGE AHM'LERİ TOPLANTISI DİYARBAKIR'DA YAPILDI.
Tarih: 17.03.2018 | Okunma Sayısı: 2195

BÖLGE AHM'LERİ TOPLANTISI DİYARBAKIR'DA YAPILDI.

Baromuzun öncülüğünde başlanılan ve ilki Ocak ayında ev sahipliğimizde Batman'da yapılan Bölge Baroları Avukatları Hakları Dayanışma İşbirliği ve Destek toplantılarının ikincisi geçtiğimiz hafta sonunda Diyarbakır'da gerçekleşti.
          Baromuz Zekeriya Aydın Avukat Hakları Merkezi başkanı Av. Nuri Mehmetoğlu, sekreteri Av. Eylem Yaman ve Yürütme üyesi Av. Zedan Ekmen'den oluşan ekibimizce temsil edildiğimiz toplantı Diyarbakır Başkanı Av. Ahmet   Özmen'in açış konuşması ile başlayıp gün boyu devam etti.
           Toplantıda Bölgesel ve iller bazında avukatların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Çözüm için işbirliği ve dayanışmanın gerekliliğinin önemli olduğu üzerinde duruldu. Bunun içinde bu oluşum ve dayanışma toplantılarının devamı üzerinde mutabakata varılarak bir sonraki toplantının Hakkari'de yapılması kararlaştırıldı.