GENÇ HUKUKÇULAR ANKARA’DA BULUŞTU
Tarih: 22.12.2018 | Okunma Sayısı: 982

 

GENÇ HUKUKÇULAR ANKARA’DA BULUŞTU

 

Avukatlık mesleğinin geleceğinin genç avukatlar tarafından tartışıldığı "Mesleğimizin Geleceği" konulu, Genç Avukatlar Buluşuyor-3 Toplantısı, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Türkiye Barolar Birliği Ayaş Tesislerinde düzenlendi.

Türkiye'nin her yerinden genç avukatların katıldığı toplantıya Baromuzu temsilen meslektaşlarımız Av. Zeynep Altun ve Av. Cihad Bozkurt katıldı.

Toplantının açılış konuşmaları Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Başkan Yardımcısı Av. Ünsal Toker yaptı. Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu konuşmasında "Biz 2019'u gençlik yılı, genç avukatlara zirveye tırmanma yılı olarak ilan ediyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı; Anayasa Mahkemesine ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine Bireysel Başvuru, Rekabet Kurumu Önünde Taraf Avukatlığı, Tahkimde Taraf Avukatlığı, Arabuluculukta Taraf Avukatlığı, Uluslararası Meslek Örgütlerine Üyeliğin Genç Avukatlara Katkıları, Avukatlık Kanunu 35/ A Uzlaşması, CMK ve Adli Yardım Avukatlığı ve Yapay Zekânın Mesleğimize Etkisi başlıklarında oluşturulan çalışma gruplarıyla devam etti. 

 

20.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.