HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ YÜRÜYÜŞÜ İLE 53. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDIK
Tarih: 11.11.2023 | Okunma Sayısı: 187

Türkiye Barolar Birliği’nin çağrısı üzerine Türkiye’nin dört bir yanından meslektaşlarımızın katılımıyla 10 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da “Hukukun Üstünlüğü Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Anayasa Mahkemesi önünde toplanan ve aralarında Baro Başkanımız Av. Erkan Şenses’in de bulunduğu baro başkanları ve meslektaşlarımız Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan’ın yaptığı basın açıklaması sonrası Yargıtay’a doğru yürüyüşe geçti.

Yargıtay’ın önünde sona eren yürüyüş sonunda Anayasa’nın 153. Maddesinin yer aldığı pankart Yargıtay önüne bırakıldı.

Yürüyüş sonrası 53. Baro Başkanları Toplantısı, TBB Yönetim Kurulu ve birçok baro başkanının katılımıyla Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirildi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Av. Can Atalay hakkındaki kararının görüşüldüğü toplantıya Baro Başkanımız Av. Erkan Şenses de katıldı.