İNSAN HAKLARI FİLM FESTİVALİ BAŞLADI
Tarih: 7.12.2019 | Okunma Sayısı: 663

 

İNSAN HAKLARI FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

 

DOCUMENT ART, ASK movies gibi kurumların desteği ile, Batman Belediyesi, BART, İHD Batman Şubesi ile Batman Barosu Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezimizin ortaklaşa düzenledikleri “10. HANGİ İNSAN HAKLARI FİLM FESTİVALİ” Saat 13:00’te paydaş ve misafir kurum yönetici ve temsilcilerinin katıldığı resepsiyonla başladı.

 

Açılışa; Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Batman Kültür ve Sanat Derneği, Tahir Elçi Vakfı, İnsan Hakları Derneği ve Yeni Sinema grubu başkan, yönetici ve temsilcileri ile İnsan Hakları Merkezi Başkanımız Av. Nuri Mehmetoğlu katıldı.

 

Başkan ve Temsilcilerin kısa birer açılış konuşması yaptıklaı açılışta film gösterimi dışında, Tahir Elçi İnsan Hakları Vakfı’nın “Barış ve Özgürlük” konulu Fotoğraf Sergisi de sergilenmeye başlandı.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Saat 14:00’te “Emel Anne” filmi ile başlayan film festivali kapsamında 7-8-9 Aralık 2019 günleri süresince birbirinden toplam 12 film izleyiciyle buluşacak.

 

Kadın Hakları Merkezimizin çekimini gerçekleştirdiği “KARANLIK” filmi de festival kapsamında 8 Aralık Pazar Akşamı saat:20:00’deki seansta gösterime girecek.

20.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.