İNSAN HAKLARI HAFTASI KAPSAMINDA YAPILAN AV. TAHİR ELÇİ KONFERANS SALONUNDA YAPILAN “İHEB’İN 70. YILI VE İNSAN HAKLARI PANELİ”
Tarih: 11.12.2018 | Okunma Sayısı: 785

İnsan Hakları Haftası Kapsamında yapılan Av. Tahir Elçi Konferans Salonunda yapılan “İHEB’in 70. Yılı ve İnsan Hakları Paneli” Av. Nuri Mehmetoğlu’nun, İnsan Haklarının tanımı ve tarihi ile İHEB’nin hazırlanması ve onayı süreçlerinin anlattıktan sonra TBB’nin İHEB’in 70. Yılı münasebetiyle hazırladığı kısa film gösterimi yapıldı. Ardından Av, Erkan Şenses; “İnsan Haklarında Uluslararası Başvuru Yolları ve AİHM”, Av. Zeki Ekmen de “Adil Yargılanma Hakkı” konulu sunumlarını yaptılar.

Panel sonunda Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan tarafından konuşmacılara plaket verildi.