İNSAN HAKLARI PANELİ YAPILDI
Tarih: 14.12.2019 | Okunma Sayısı: 753

İNSAN HAKLARI PANELİ YAPILDI

Batman Barosu Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezimizin 10-17 Aralık İnsan Hakları haftası etkinlikleri kapsamında Baromuz Merkez Binası Tahir Elçi Konferans Salonunda İnsan Hakları Paneli yapıldı.

Panele Prof. Dr. Durmuş Tezcan, Av. Zeki Ekmen ve Av. Nuri Mehmetoğlu katıldı.

Baro Başkanımız Av. Abdulhamit Çakan’ın, açılış ve selamlama konuşması ile başlayan panelde; Av. Nuri Mehmetoğlu İnsan haklarının tanımı, tarihi, güncel hali ile uygulamalara ilişkin genel İnsan Hakları, Av. Zeki Ekmen’in Gebel İnsan Hakları kapsamında Adil Yargılanma Hakkı, Panele Prof. Dr. Durmuş Tezcan da İnsan Hakları bağlamında ifade özgürlüğü konusunda sunuma yaptılar.

Panelistlerin sunumları sonrasında dinleyicilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Panel sonunda Başkan Av. Abdulhamit Çakan panelistlere katkılarından dolayı teşekkür ederek birer plaket takdim etti.