KADINLARA İNSAN HAKLARI SEMİNERİ
Tarih: 13.12.2019 | Okunma Sayısı: 753

Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezimizin, İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında, Kadınlara İnsan Hakları semineri verildi.
Barromuz Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi ile Batman Belediyesi işbirliği ile Petrolkentte bulunan Hêvî/Umut Kadın Atölyesinde verilen İnsan Hakları seminerinde semt sakinleri kadınlar ile biraraya gelinerek gerçekleşen seminerde İnsan Hakları Merkezi başkanımız Avukat Nuri Mehmetoğlu’nun semt sakini kadınlara Kürtçe İnsan haklarının tanımı, tarihi, güncel uygulamalara ilişkin genel bilgiler vermesinin ardından Kadın Hakları Merkezi başkanımız Av. Neşe Erpolat ile Stajyer Avukat Esma Erdoğan kadın hakları konularında sunumlarını gerçekleşirdiler.
Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın’ın da açıklama ve bilgilendirme konuşması yaptığı seminerin son kısmında semt sakini kadınların soruları cevaplandırıldı ve ilettikleri kişisel sorunlarına çözüm bulunması amacıyla yol gösterici bilgiler verildi.