SEN HAKKINI HELAL ET İBRAHİM
Tarih: 18.06.2019 | Okunma Sayısı: 1251

"Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Seni ölüme yollayanların sende hakkı yok ki helal etsinler, asıl "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Toplum olarak seni ötekileştirerek, dünyadan zevk almayacak hale getirip, intihara sürükleyenlere "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Büyüme çağını henüz bitirip, daha yeni yeni dünyadan tat ve zevk alıp yaşayacak, tat ve  zevk alabilmek için de hayatını kurmaya başladığın anda, seni dünyadan tat ve zevk almayacak hale getirip ölümü tercih ettirenlere "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Ölüme yürüdüğünde dahi ''Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene&S230; Hakkınızı helal edin'' notunla seni ölüme yollayanlara, verdiğin İnsanlık dersinden nasibini almayanlara, "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Irkını, rengini, dilini, aileni, memleketini belirleyenin Allah (C.C) olduğunu düşünmeden, farklılıklarınla seni ötekileştirerek, Allah’a asilik yapanlara, "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Diğer hasletlerinle, eğitimle, kulluğunla, efendiliğinle, insanlığınla, hukuksal süje olmanla hiç ama hiç kimseden farklı olmadığın halde, seni ötekileştirenlere, dışlayanlara "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

Tüm bu saydıklarımızla; Batman Barosu ve Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi olarak mücadele ediyoruz ve sana söz veriyoruz mücadele etmeye de devam edeceğiz, gider ayak helallik istemekle verdiğin büyük insalık dersiyle gönüllerimize taht kurmuş olmanın verdiği yüce sevgiyle tekrar tekrar diyoruz: "Sen Hakkını Helal Et İbrahim."

BATMAN BAROSU AV. SEDAT ÖZEVİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ