SİİRT ZİYARETİNDE BİRLİK BAŞKANIMIZA EŞLİK ETTİK
Tarih: 14.12.2017 | Okunma Sayısı: 1802

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Siirt'te bir dizi ziyarette bulundu.

Feyzioğlu, ilk olarak Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek ve bölge baro başkanlarıyla birlikte Siirt'in Soğanlı Köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu üç aile bireyini kaybeden Coşkun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Feyzioğlu'na, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Eyyüp Sabri Çepik, TBB Denetleme Kurulu Üyesi Av. İbrahim Halil Kartal, Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit Çakan, Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah Alakuş, Bitlis Barosu Başkanı Av. Fuat Özgül, Mardin Barosu Başkanı Av. Çelebi Araz, Muş Barosu Başkanı Av. Abdülbaki Çelebi eşlik etti.

Soğanlı Köyü İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen heyet, daha sonra Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve  Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever'i makamlarında ziyaret etti.

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Siirt Barosu mensubu avukatlarla Siirt Barosu'nda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, mesleğe dair sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Heyetin Siirt ziyaretleri, Kurtalan Toytepe Köyü İlköğretim Okulu ile son buldu.