TBB BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN’DAN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 20.09.2023 | Okunma Sayısı: 209

 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek Baromuza ziyarette bulundu.

Birlik Başkanımız Av. R. Erinç Sağkan, ziyaretinin ilk günü olan 19.09.2023 tarihinde Staj Eğitim Merkezi’nin 2023-2024 staj eğitim döneminin ‘Avukatlık Mesleği’ konulu açılış seminerini yaptı. Meslektaşlarımızın yoğun bir katılım gösterdiği seminerde kendi staj ve avukatlık yaşamından kesitler sunan Birlik Başkanımız stajyerlere başarılı bir staj dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Birlik Başkanımız Av. R. Erinç Sağkan, ziyaretinin ikinci günü olan 20.09.2023 tarihinde Batman Adliyesi’nde bulunan Baro Başkanlığımızı ziyaret ederek meslektaşlarımızla bir araya geldi. Meslektaşlarımızla mesleki konularda sohbet eden Birlik Başkanımız daha sonra 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinde vefat eden meslektaşlarımızın fotoğraflarının yer aldığı tabloyu Baro Başkanımız Av. Erkan Şenses’e takdim etti. Baro Başkanımız tabloyu Baro’da asarak vefat eden meslektaşlarımızın anısını yaşatacaklarını belirtti. Ziyaret sonunda Baromuzca da Birlik Başkanımıza teşekkür plaketi takdim edildi. Baro Başkanımız ziyaretinden ötürü Birlik Başkanımıza teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

20.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.