TİCARET HUKUKU SEMİNERİ YAPILDI
Tarih: 11.09.2023 | Okunma Sayısı: 458

Baromuz ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi işbirliğiyle ‘Ticaret Hukuku’ konulu seminer yapıldı. 9 Eylül 2023 tarihinde yapılan ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bahtiyar ile Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nihat Taşdelen ve Prof. Dr. Ali Ayli’nin katıldığı seminerin moderatörlüğünü ise genel sekreterimiz Av. M. Sabih Özer yaptı.

Seminerde faiz, kıymetli evrak hukuku, ticari arabuluculuk konularına ilişkin mevzuat ve yargı kararları tartışıldı.

Seminer sonunda Baromuzca sunum yapan Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bahtiyar ile Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nihat Taşdelen ve Prof. Dr. Ali Ayli’ye teşekkür plaketi takdim edildi.