ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İNSAN HAKLARI SEMİNERİ VERİLDİ
Tarih: 11.12.2019 | Okunma Sayısı: 1760

Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezimizin, İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında, dün Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda Genel İnsan Hakları/Kadın Hakları/Çocuk Hakları konulu panel gerçekleştirildi.

Tanıtım ve sunuculuğunu Stajyer Avukat Esma Erdoğan’ın yaptığı seminerde; İnsan Hakları Merkezi başkanımız Avukat Nuri Mehmetoğlu’nun İnsan haklarının tanımı, tarihi, güncel hali ile uygulamalara ilişkin genel İnsan Hakları sunumunun ardından, Avukat Rostem Siyahtaş, Kadın Hakları, Avukat Eylem Yaman da Çocuk Hakları konulu sunumlarını tamamlamalarının ardından sorulan sorular cevaplandırıldı.

Çoğunlukla Batman Üniveristesi öğrencilerinin katılım gösterdikleri, seminer sonunda, seminer katılımcılarına, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Tilkat ve Genel Sekreter Adnan Selçuk Erginöz tarafından plaket verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

19.09.2024