AVUKAT HAKLARI ÇALIŞTAYINA KATILDIK
Tarih: 21.10.2019 | Okunma Sayısı: 883

AVUKAT HAKLARI ÇALIŞTAYINA KATILDIK

19-20 Ekim 2019 tarihlerinde Hatay/Antakya’da düzenlenen “Avukat Mesleğinin Sorunları ve Çözüm Yollar” konulu çalıştaya katıldık.

Baromuz adına Yönetim Kurulu ve Avukat Hakları Merkezi üyemiz Av. Nuri Mehmetoğlu’nun iştirak ettiği Hatay Barosu’nun ve sahipliğinde düzenlenen çalıştay’da ilk gün üç ayrı çalışma grubu oluşturularak farklı alanlar üzerinde çalışıldı. İkinci gün ise tüm katılımcıların birlikte sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde fikir düşünce ve beyanlarının sunulduğu çalıştayda Avukatları mesleğini icrada karşılaştıkları sorunlar dile getirilerek çözüm önerileri ve atılacak adımlar ve girişimler üzerinde çalışıldı. Alınan kararları içeren bildirinin yayınlanması ile kalınmayarak gereği için tüm barolara iletilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca Avukatlık mesleğinin sorunları ile ilgili çalıştayların sürdürülmesi ve kararların uygulanmasının takibinin yapılması kararı ile birlikte bir sonraki çalıştayın Ocak 20202 ayında Mersin’de yapılması kararlaştırıldı.

20.09.2024