AVUKATLAR KOZLARINI SAHADA PAYLAŞTI
Tarih: 13.12.2012 | Okunma Sayısı: 3060

AVUKATLAR KOZLARINI SAHADA PAYLAŞTI

Batman Barosu tarafından düzenlenen Halı Saha futbol turnuvasının final maçı görülmeye değerdi.

Güçlü Halı Saha kompleksinde yapılan final maçında Gençlik Barospor ile Lewyer spor karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Atılan penaltılar sonucunda Baro Gençlikspor rakibini 6-4 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.  

BARO GENÇLİK’TE EFSANE İSİMLER VARDI

     Baro Gençlikspor kadrosunda Karşıyakaspor’lu Av. Mehdi Öztüzün, Av. Süleyman Kaya ve Av. Ercan Elçi gibi futbolcular turnuvaya damgasını vurdu. Özellikle Özütüzün ve Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven’in ikili verkaçları görülmeye değerdi. Baro’ya yakışır bir şekilde gerçekleşen final maçının ardından Baro Gençlikspor kupasını TPAO Bölge Müdürü Süleyman Çalık’ın elinden alırken, ikinci olan Lewyer spor ise kupasını Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven’in elinden aldı. Öte yandan turnuva boyunca 12 gol atan Av. Hamit İlge’de gol krallığına ismini yazdırmayı başardı.

“FUTBOL BAHANE, KAYNAŞMAK ŞAHANE”

Final maçının ardından Baro Başkanı Av. Yusuf gazetemizin spor servisine yaptığı açıklamada, “Futbol bahane, Kaynaşmak şahane” diyerek bu tür etkinlikleri önemsediklerini söyledi. Tanrıseven yaptığı açıklamada; “Baro olarak tüm avukatlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Zaman zaman bu tür organizasyonlar yaparak işin stresini üzerimizden atıyoruz. Bunun devamı futbol ve benzeri alanlarda gelecektir. Final maçımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. 


19.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.