Basın Açıklaması
Tarih: 31.12.2012 | Okunma Sayısı: 4093

 

 

BARO BAŞKANI AV. YUSUF TANRISEVEN BDP İL BAŞKANI MEHDİ ÖZTÜZÜN’Ü ZİYARET ETTİ

 

            Batman Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven, Baro genel sekreteri Av. Serkan Ramanlı ve Av. Mahmut Tanrıseven, 22 Kasım’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, ardından da tutuklanan BDP il başkanı Av. Mehdi Öztüzün’ü Kandıra cezaevinde ziyaret etti.

            Ziyarette, Av. Mehdi Öztüzün’ün sağlık durumunun iyi ve moralinin yüksek olduğu gözlendi. Ziyaretten oldukça memnun olan Öztüzün, Batman’daki tüm dostlarına selam gönderdi.

            Ziyaret esnasında Sn. Öztüzün’ün hukuki savunmasını Batman Barosu’nun üstlenmesine ve baro başkanı Av. Yusuf Tanrıseven’in belirleyeceği kişilerden oluşan bir komisyonun savunmayı hazırlamasına karar verildi.

            Batman Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven; baromuzun üyesi olan Av. Mehdi Öztüzün’ü savunmak, doğal olarak kendisini en iyi tanıyan Batman Barosu’na düşer. Meslektaşımızın bir an önce serbest bırakılması için gerekli her türlü çabayı göstereceğiz. Batman Barosu olarak adaletin er veya geç tecelli edeceğine inanıyor ve ilimizde barış ve huzur ortamının tesisi için bir şans olan Sn. Öztüzün’ün en kısa zamanda tekrar aramızda olmasını diliyoruz.

19.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.