BATMAN BAROSU 1. KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI YAPILDI.
Tarih: 17.12.2017 | Okunma Sayısı: 5884

Baromuz Stajyer Avukatlar arasında yapılan 1.Kurgusal Duruşma Yarışmasına dört takım katıldı. Jüri Heyetinde  Batman Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Dede, Batman 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Mehmet Emin Yavaç ve Batman Barosu Kurucu Başkanı Av. Zeki Ekmen yer aldı.
   Yapılan Kurgusal Duruşma Yarışmasında Stj. Av. Şilan Engin, Stj. Av. Mercan Argunağa, Stj. Av. Mehmet Salih Astan ve Stj. Mesut Öner'in yer aldığı C grubu birinci seçildi.
D  grubunda yer alan Stj. Av. Bilal Çelik, Stj.Av. Emre Çelik, Stj.Av. Vedat Demir ve Stj. Av. Miraç Ekmen ikinciliği, B grubunda yer alan Stj. Av. Aysel Çam, Stj.Av. Sabri  Nuhat Özdemir, Stj.Av. Celal Turan'ın bulunduğu grup ise üçüncülüğü aldı.