BATMAN BAROSU ORTA AVRUPA TURU
Tarih: 31.05.2013 | Okunma Sayısı: 3416


BATMAN BAROSU ORTA AVRUPA TURU

 
 
 

BUDAPEŞTE(2) PRAG(3) VİYANA(2) –

Budapeşte Dönüş

TÜRK HAVAYOLU İLE 7 Gece 8 Gün

25 Ağustos Hareket

 

1. GUN ISTANBUL - BUDAPEŞTE

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali TurizmPark kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 16.00'da buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1037 sayılı seferi ile 18.15'de Budapeşte`ye hareket. Saat 19.15'de varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Turumuzda; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St.Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Gece rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili,müzikli eğlenceli turumuza katılma imkânı. ( 45 € ) Geceleme otelimizde. 

2. GUN BUDAPESTE

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. ( 60 € -Öğle yemekli ). Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Tuna nehri Tekne turuna katılabilirler (30 €). Geceleme otelimizde.

3. GÜN BUDAPESTE - PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Prag'a hareket. Yolda dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra düzenlenecek Bratislava Turuna ( Slovakya ) ( 30 € YEMEKSIZ ). Prag'a varışın ardından otele transfer ve yerleşme. Aksam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Vlatava Nehrinde tekne turuna ( 40 € ) katılma imkanı. Geceleme otelimizde. 

4. GÜN PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuzda; Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra düzenlenecek olan Karlovy Vary turuna ( 60 € ) gezisine katılabilirler. Geceleme otelimizde.

5. GÜN PRAG 

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra Dresden Turuna ( Almanya ) ( 60 € - yemeksiz) turuna katılabilirler. Aksam dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Orta Çağ Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceye katılabilirler ( 60 € ). Geceleme otelimizde.

6. GÜN PRAG -VIYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana'ya hareket. Varışın ardından panoramik Viyana şehir turu. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası,Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimizle rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Grinzing Meyhaneleri turlarına (50 € ) katılabilirler. Geceleme otelimizde. 

7. GÜN VIYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyenler misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek yarım günlük Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turu ( Viyana Ormanları Turu -50 €) turuna katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra düzenlenecek olan klasik müzik konseri izleme imkanı (60,-€). Geceleme otelimizde.

8. GÜN VIYANA - BUDAPESTE - İSTANBUL 

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Budapeste'ye hareket. Bilet ve bagaj işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın TK1038 Sefer sayılı uçuş ile 20:10 'da İstanbul'a hareket, yerel saat ile 23:15'de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 – 12 Yaş

Çocuk

0 – 2 Yaş

Çocuk

 

  3-4* Oteller

429 EUR

719 EUR

429 EUR

150 EUR




Fiyata Dahil Olan Hizmetler :

·                     Türk Hava Yolları ile İstanbul-Prag / Budapeşte-İstanbul arası uçuşlar

·                     Alan/otel/alan ve Prag/Viyana/Budapeşte transferleri

·                     Budapeşte(2)  Viyana(2) Prag(3) 7 gece 8 gün konaklama

·                     Programda belirtilen sabah kahvaltıları

·                     Prag, Viyana, Budapeşte yarım günlük panoramik şehir turları

·                     Tecrübeli rehberlik hizmetleri

·                    Batman Gidiş Dönüş Uçak Bileti ( 100 € )

·                     Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri 

·                     Vize Ücreti, servis bedeli 

·                     Genel Yaşam Seyahat sigortası

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler :


·                     Yurtdışı çıkış fonu ( 15 TL )

·                     Ekstra turlar ( Liste fiyatı üzerinden %15 indirim olacaktır )

·                     Kişisel harcamalar


 

 

**** Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

 

25 Ağustos Batman-İstanbul 09.15 – 11.25

02 Eylül İstanbul-Batman  06.30 – 08.30

 

NOT : TUR KATILIM ÜCRETİ 620 EURO’DUR 2.450 TL üzerinden kur sabitlenmiştir. Tura katılım ücreti kişi başı 1.520 TL 'dir.Döviz Kurunda oluşacak değişiklerden etkilenmeyecektir.Yukarıdaki fiyata Batman - İstanbul - Budapeşte (Gidiş) ve Budapeşte İstanbul Batman (Dönüş) uçak biletleri, konaklama ve oda kahvaltı, alan transferleri, vize ücreti veya seyahat sigortası bedeli ücrete dahildir.)

 

 

NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan TurizmParktur sorumlu tutulamaz

2- TurizmPark tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 

4- TurizmPark, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından TurizmPark sorumlu tutulamaz.

9- TurizmPark Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak TurizmPark`un hiç bir sorumluluğu yoktur. TurizmPark sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında TurizmPark'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan TurizmPark sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir.Turların yapılamamasından TurizmParktur sorumlu tutulamaz. 

12- TurizmPark; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

 

 

19.09.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.