Hızlı Erişim

Menü

BATMANDA YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI.

26.12.2013
3242

 

Basına ve Kamuoyuna

 

            Uzun bir süredir Batman kamuoyunun gündemini elektrik kesintileri işgal etmektedir. Zorlu kış şartlarında kesintiler nedeniyle toplum sağlığı başta olmak üzere, bir çok kişinin ticari ve kişisel zararı meydana gelmiş, kesintiler büyük bir huzursuzluk kaynağı olmuştur.

 

            Elektrik hizmeti verme konusunda tekel olan Dedaş yetkilileri EPDK’nın sözleşme ile kendilerine yüklenen sorumlulukları yerine getirmemekte ve kamu hizmetinin gereklerine uygun davranmamakta, yeterli, kaliteli ve düzenli elektrik hizmeti vermemektedirler. Bu ihmalin yanı sıra kesintiler konusunda toplumu yeterince bilgilendirmemekte ve ilan edilen kesinti süresinden çok daha fazla süre kesinti yapılmaktadır. 

 

            Bu nedenle yetkililer hakkında şikayetçi olmak isteyen vatandaşlarımıza hukuki yardımda bulunmak üzere dilekçeler hazırlanmış, bu dilekçeler, Baro Başkanlığından ve mahalle muhtarlıklarından temin edilebilecektir.

 

            Saygılarımızla,

 

                                                                                                                                                             Batman Barosu Başkanlığı

 

 

Ruhsat Alanlar

Aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.

Yaklaşan Etkinlikler

Katılabileceğiniz yaklaşan etkinlik bulunmamaktadır!

Aramızdan Ayrılanlar

Rahmetle anıyoruz

Avukat
Av. Bülent KILINÇ

31.03.2025

Avukat
Av. Serdar Atalay

6.11.2021

Avukat
Av. Emre TUNÇ

8.05.2021

Avukat
Av. Süleyman KAYA

18.04.2017

Avukat
Av. Veysi ARI

3.05.2012

Avukat
Av. Sedat ÖZEVİN

1.08.2010

Avukat
Av. Zekeriya AYDIN

5.02.2010